TWMK Timmerwerken
06-22084863
info@twmk.nl
Volg ons

Groot of klein

U bent bij ons altijd aan het juiste adres of het nou voor een grote of kleine klus is.

Een greep uit ons brede aanbod

Onderstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ook in ons aanbod: een kozijn, raam of deur in een door u gewenste maat, vorm en houtsoortKozijnen, ramen en deuren

Bent u op zoek naar een kozijn, raam of deur in een afwijkende maat? Wij maken deze voor u in de gewenste maat, vorm en houtsoort. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen en aftimmeren van kozijnen, ramen of deuren.

Tuinhuisje + afdak

Natuurlijk kunt u een tuinhuisje van de bouwmarkt in uw tuin plaatsen, maar deze zijn vaak van bedenkelijke kwaliteit. Een betere optie is om een tuinhuis op maat te laten maken. Deze kan helemaal aangepast worden aan uw wensen. Een afdak voor boven het terras, al dan niet verbonden aan uw tuinhuis, is natuurlijk ook prima te realiseren.  Gevelelementen en gebinten maken/bereiden we voor in onze eigen werkplaats.

Buitenkeuken

Buitenleven vraagt om een mooie, op maat gemaakte buitenkeuken. Alles wat wij maken is 100% maatwerk. U bepaalt dus zelf hoeveel bergruimte u nodig hebt, welke apparatuur er ingebouwd moet worden en van welk materiaal dit gemaakt moet worden.

Restauratie, renovatie en nieuwbouw

Geregeld worden wij gevraagd een historisch pand of een onderdeel daarvan in oude luister te herstellen. Wij kunnen zowel het interieur als het exterieur van uw historische object restaureren of renoveren. Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten, van groot tot klein.

Een bijzonder bureau voor in het kantoor, een buitenkeuken, een inbouwkast voor op zolder: het maakt deel uit van ons aanbod.Meubels

Een bijzonder bureau voor in het kantoor, een buitenkeuken, een inbouwkast voor op zolder: wij maken het graag voor u. Deze kunt u uit laten voeren in steigerhout, MDF, douglas of andere houtsoorten.

Dakconstructie

Een belangrijk onderdeel van een (nieuw)bouwproject is de dakconstructie. Vaak is deze gemaakt van hout. Het is van belang dat deze stevig in elkaar zit en niet aangetast kan worden door vocht. Wij repareren beschadigingen, adviseren u over een eventuele renovatie of verbouwing van het dak.

Ons werk

Tuinhuis met veranda en buitenkeuken op maat gemaakt

» Bekijk product
Tuinhuis met veranda en buitenkeuken op maat gemaakt 1

Laminaatvloer, werkblad met ladenblok en tv-wand

» Bekijk product
Laminaatvloer, werkblad met ladenblok en tv-wand 1

Betimmering en berging van steigerhout

» Bekijk product
Betimmering en berging van steigerhout 1

Bartafel en barkrukken

» Bekijk product
Bartafel en barkrukken 1

Meubel op maat

» Bekijk product
Meubel op maat 1

Totale verbouwing brasserie – restaurant

» Bekijk product
Totale verbouwing brasserie – restaurant 1

Ambachtelijk timmerwerk

We combineren traditioneel vakmanschap met eigentijdse technieken. Zo komt het beste van twee werelden samen. Traditioneel handwerk en machinale houtbewerking gaan bij ons hand in hand: alles voor het beste resultaat!

Wij werken zowel voor (lokale) aannemers als voor particuliere en zakelijke klanten. Al het werk wat wij leveren is maatwerk. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote of kleine klus gaat. Regelmatig verzorgen wij grootschalige, langdurige projecten. Neem contact met ons op als u professionals nodig hebt die uw project op een vakkundige manier kunnen realiseren.